LYCON A VÁLLALKOZÁSÁHOZ
A Lycon egyedülálló lehetőséget kínál vállalkozása bővítésére – olyan márkával, amelyben a szakemberek és az ügyfelek egyaránt megbíznak. Lycon Lehetővé teszi, hogy személyre szabott szolgáltatásokat nyújtson a vevők teljes megelégedésére, miközben az otthoni ápolási és kiskereskedelmi termékek vigyáznak ügyfeleire a szalonkezelések között – optimális eredményeket nyújtva, miközben maximalizálja kiskereskedelmi lehetőségeit.

 

PREMIUM MÁRKA – Több mint 75 ország legjobb szalonjainak választása. A LYCON világszerte a szakemberek és az ügyfelek kedvence.

SZAKMAI TERMÉKEK – Személyreszabott gyantázási élmény, hiszen a gyantázásnak nem kell fájdalmasnak lennie!

Jövedelmezőség – Maximalizálja a profitot.

ELKÖTELEZETT ÜGYFÉLSZOLGÁLTATÁS – Elkötelezett csapatunk segít minden kérdésben. Rendeljen online, ingyenes szállítással nettó 35.000 Ft feletti megrendelések esetén.

MARKETING TÁMOGATÁS – Számos online és offline értékesítési és marketing eszközzel és erőforrással segítjük a LYCON -szolgáltatások népszerűsítését.

KÉPZÉS – Egyéni képzésünk növeli az önbizalmat, és megtanítja azokat az egyedi technikákat, amelyekkel olyan eredményeket érhet el, amelyeket ügyfelei újra és újra visszatérnek.

Szeretne LYCON -t szalonjában?

Hívjon minket a 0620 2427 507 telefonszámon vagy írjon e -mailt az info@lycon.hu címre

Többszörös Díjnyertes Márka Világszerte